hannah Clear

Huidverbetering kan heel helder zijn. Met dit bewustzijn is de nieuwe productlijn hannah Clear ontwikkeld op basis van uitsluitend plantaardige werkstoffen, zonder synthetische toevoegingen. Clear staat bij hannah voor helder, transparant, natuurlijk en vooral zuiver.

De Clearlijn bestaat uit een serie innovatieve producten die perfect op elkaar zijn afgestemd en daardoor geschikt voor elk huidtype.

hannah Clearity Cream
 • Cleansing Oil
  Verkrijgbaar in: 50 ml

 • Sparkling Spray
  Verkrijgbaar in: 30 ml
 • Skin Conditioner
  Verkrijgbaar in: 30 ml
 • Clearity Cream
  Verkrijgbaar in: 50 ml en 125 ml

hannah Clear staat voor pure schoonheid voor iedereen bereikbaar, zoals de natuur het oorspronkelijk bedoeld heeft.

Cleansing Oil

De hannah Clear is een manier van gezichtsreiniging op basis van natuurlijke oliën. Al sinds de oudheid zijn de positieve werking van de diverse oliën bekend, zoals pure amandel-, jojoba- of sojaolie. Deze unieke reinigingsolie heeft als basis een hoog percentage zuiver plantaardige sojaolie met uitstekende reinigende eigenschappen, verrijkt met diversen antioxidanten en laat geen vettig laagje achter.

Gebruik:
Breng de Cleansing Oil aan op de huid, maak de handen nat en vermeng de olie met water. Verwijder de Cleansing Oil bij voorkeur met een microwave kompres, hierdoor wordt de huid extra gestimuleerd, waardoor u nog meer effect mag verwachten van de voedende hannah producten.

Sparkling Spray

De hannah Clear Sparkling Spray bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan natuurlijke Aloë Vera.
Dit verzorgt en verbetert het transport van belangrijke werkstoffen uit huidverbeterende producten, waardoor er minder crème gebruikt hoeft te worden. De Sparkling Spray heeft tevens een matterende invloed bij een overtollige glans op de huid, waardoor zij een fris, en egaal en goed verzorgde uitstraling krijgt.

Gebruik:
Bij dagelijks gebruik na het reinigen en vóór het aanbrengen van de Skin Conditioner of Pure Cream sprayen over de huid, heeft een matterend effect.

Skin Conditioner

De hannah Clear Skin Conditioner is een intensief allergeen serum op basis van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, waaronder de vitamines A, E en F, omegavetzuren en Golden Seaweed. De huid is dankzij dit serum in staat zichzelf optimaal te herstellen en het verouderingsproces wordt vertraagd. De talgsubstantie wordt genormaliseerd en een eventuele verstoring in de vetstofwisseling wordt verminderd. Naast deze intensieve structurele en zichtbare huidverbetering heeft de Skin Conditioner krachtige antioxidant- en DNA- beschermende eigenschappen, voor de veeleisende en vermoeide huid.

Gebruik:
U gebruikt enkele druppeltjes van de Skin Conditioner als kuur enkele malen in de week of dagelijks, onder de Pure Cream.

Clearity Cream

De Clearity Cream staat garant voor een niet te missen zichtbare en voelbare huidverbetering, dankzij zuivere werkstoffen uit diverse natuurlijke bronnen zoals bijvoorbeeld etherische oliën, maïs en pompoen. Daarmee werkt Clearity Cream normaliserend op zowel de natuurlijke huidbarrière als bij ontstekingsreacties en jeuk in de huid.

Adviezen voor thuisgebruik:

 • ’s Ochtends en ’s avonds aanbrengen op gezicht, hals en decolleté na het gebruik van Cleansing Oil, Sparkling Spray en eventueel Skin Conditioner;
 • Bij aanvang van het gebruik is het raadzaam om de crème meerdere malen aan te brengen;
 • Ideaal om in te zetten na het scheren en/of epileren alsmede bij het verzachten van muggenbeten.