Speciale behandelingen

hannah® Skin Improvement

INTENS TREATMENT / TRANS6PEEL

 • Verbetert de algehele huidconditie
 • Verbetert de huidstructuur
 • Verhoogt de opname van voedingstoffen
 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • Verzacht littekens
 • Natuurlijk liftend effect
 • Preventieve werking bij het ontstaan van rimpels
 • Vermindert hyperpigmentatie en huidsverkleuringen
 • Reguleert de talgproductie
 • Helpt onzuiverheden te verminderen
 • Helpt de huid meer weerbaar te maken bij roodheid en irritaties

Deze medium deep peel bevat 6 key ingrediënts, waarmee een zeer breed scala aan huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt worden. De combinatie van verschillende zuren zorgen voor een krachtige peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking. Daarnaast worden roodheid en irritaties aangepakt. Dit maakt dat deze peeling zelfs geschikt is voor de gevoelige huid.

Met de Trans6peel worden vele huidproblemen aangepakt, zowel in kuurverband als voor onderhoud.


Juliette Armand

OFFICE TREATMENT

In drukke tijden is het soms lastig een moment voor jezelf te vinden. Met de Office Treatment is dat verleden tijd. Tijdens deze korte en intense behandeling wordt de celvernieuwing van de huid geactiveerd. De tekenen van huidveroudering worden voorkomen en bestreden.

Een stralende huid met een gladde structuur en een egale teint is het resultaat.


Julliette Armand

AGING REGULATOR THERAPY

Krijg grip op biologische huidveroudering. Deze therapie reguleert de biologische huidveroudering en is erop gericht de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen. Door het zelfreinigende mechanisme van de huidcellen te activeren kan de huid zich ontdoen van het beschadigde DNA en wordt de natuurlijke huidregeneratie ondersteund.

De huid wordt tevens intensief gehydrateerd en ziet er direct fris en stralend uit.


Juliette Armand

CHRONOS THERAPY

Bestrijd de tand des tijds. Je hebt vast wel eens gehoord van injectables of needling ten behoeve van huidverjonging en het opvullen van rimpels. Het is nu echter tijd om kennis te maken met een nieuwe doorbraak binnen de wereld van cosmetica, waarmee de tand des tijds kan worden bestreden zonder enige injectie te gebruiken. Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden.

Het werkt als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en DNA-schade veroorzaakt door externe factoren.


Gezichtsbehandeling

hannah Intens Treatment meets Office Treatment

Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens peelen en boosten van de huid door de Trans6peel in combinatie met het Phytopeeling Mask van Juliette Armand én de befaamde hannah bindweefselmasage toe te passen. Deze combinatie zorgt voor een zeer krachtige doorbloeding en een intens gepeelde huid. Door de huid van tevoren te behandelen met de Phytopeeling Mask zal het sterk peelende effect van de Trans6peel intensiever worden en de doorbloeding nog krachtiger. Deze behandeling is dan ook alleen geschikt voor de “gevorderde” hannah gebruiker met een zeer sterk verhoornde en/of onzuivere huid. Littekens als gevolg van acne zullen verzachten en het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor onzuiverheden verminderen. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en gladder is. Hyperpigmentatie kan hiermee ook effectief worden aangepakt.